Wereldwijde mobiliteit heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van de beperkingen op zowel persoonlijke als zakelijke reizen, worden werkgevers nu organisaties met nieuwe bronnen van onzekerheid en volatiliteit, zoals nieuwe bedreigingen die voortkomen uit de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, de energiecrisis, de wereldwijde inflatie en tekorten aan talent.
De bevindingen in Aon’s 2023 International People Mobility Survey onderzoeken hoe werkgevers reageren op de herstelde bewegingsvrijheid naast de bedrijfsprioriteiten voor reizen, overzeese opdrachten en internationaal werken op afstand.
Volgens de resultaten van het onderzoek moeten organisaties ook naar de langere termijn kijken bij het opstellen van een solide internationaal mobiliteitsbeleid dat voldoet aan de regels en geschikt is voor de huidige omgeving. Ze moeten ook duidelijk begrijpen hoe internationale opdrachten kunnen bijdragen aan de waardepropositie van werknemers. De ambities van werknemers zijn veranderd en de mobiliteitsmogelijkheden moeten gelijke tred houden.
Tot 11 maart 2024 kun je deelnemen aan Aon’s International People Mobility Survey. Met het survey brengt Aon alle trends en ontwikkelingen in kaart met betrekking tot de Global Mobility persona’s:
Het onderzoek gaat ook in op de relatie tussen wereldwijde mobiliteit en populaire onderwerpen zoals ESG (environmental, social and governance) en DEIB (diversity, equity, inclusion and belonging). De resultaten worden in het tweede kwartaal bekendgemaakt, gevolgd door een webinar. Deelnemen aan de survey >>
Neem dan contact op met Astrid van Helvoort, Director Business Development Aon.
Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.