Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Succesvolle lobbyupdate VNO-NCW West- en Midden-Brabant

Op 18 september 2024 vond de jaarlijkse lobbyupdate van VNO-NCW Brabant Zeeland plaats bij het Houtse Meer in Den Hout. Tijdens deze interactieve sessie gingen onze belangenbehartigers met de aanwezige ondernemers, bestuurders en vertegenwoordigers uit het onderwijs in gesprek over onze lobbypunten op infrastructuur en ruimte, arbeidsmarkt en onderwijs en milieu en duurzaamheid.

Wat is nodig voor het Brabantse ondernemersklimaat?

Ze vertelden hoe onze belangenbehartiging er in de praktijk uitziet en welke gevolgen dit heeft op het ondernemersklimaat in onze regio. Het succes van ondernemers wordt tenslotte in hoge mate bepaald door ons vestigingsklimaat. Dat staat onder druk door de uitdagingen waar veel ondernemers mee te maken hebben. Tijdens de lobbyupdate bespreken we wat nodig is om het ondernemersklimaat in Brabant te versterken. Alle ideeën, opmerkingen en suggesties nemen we daarin graag mee.

Volgende lobbyupdate bij Orangeworks in Oss

Op 15 oktober combineren we de volgende lobbyupdate met een interessant bedrijfsbezoek. Dan zijn we namelijk te gast bij een toonaangevend bedrijf in Noordoost-Brabant: Orangeworks in Oss.

Meer informatie over deze bijeenkomst vind je hier >>

Vragen of meer informatie?

Jan van Mourik, manager belangenbehartiging en lobbyist milieu en duurzaamheidJan van Mourik, mourik@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06-25 05 15 09.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement