Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik | Community Topvrouwen op bezoek bij Froukje van Osch, Topvrouw bij Arte.

Op een zonnige donderdag kwamen we met een groep van veertien vrouwen uit Brabant, aangesloten bij de Topvrouwen-community van VNO-NCW Brabant Zeeland, samen voor een bijzonder bezoek aan Topvrouw Froukje van Osch, Algemeen Directeur bij Arte keukenbladen – B Corp in Helmond.

Direct vanaf de parkeerplaats tot aan de receptie, maar ook binnen de productie zijn we hartelijk ontvangen door zowel de collega’s als Froukje zelf. De passie en betrokkenheid van het familiebedrijf is overal voelbaar.
Froukje nam ons mee in haar persoonlijke reis: Van haar start bij Arte als Commercieel Directeur tot haar huidige positie als Algemeen Directeur. Ze vertelde over haar ontzettende werklust, maar ook over haar uitdagingen als dochter in het familiebedrijf van Arte’s oprichter Hugo van Osch.

“Als je erover nadenkt: niet langer nadenken en gewoon doen, want het juiste moment komt nooit.” Een quote die zij eerder heeft opgedaan uit een Topvrouwen-bijeenkomst en die tot op de dag van vandaag haar is bijgebleven.

 

B-Corp certificering en Arte Responsible Stone Foundation

Vol trots vertelde Froukje ons over de B-Corp certificering van Arte en over de Arte Responsible Stone Foundation. Het gevoel van trots en het stilstaan bij successen wil Froukje dan ook graag meegeven aan haar pasgeboren dochter. Na haar inspirerende verhaal kregen we een uitgebreide rondleiding door de productieafdeling. Zo kregen we te zien hoe het natuursteen wordt verwerkt tot prachtige eindproducten. De passie en precisie waarmee het team bij Arte werkt, straalde door in elke stap van het productieproces.
We sloten de bijeenkomst af met een drankje en een uitgebreide lunch.

Veel dank aan Froukje en haar team voor de gastvrijheid!

Voor vrouwelijke ondernemers die leiding geven (eigenaar/directeur/bestuurslid) aan meer dan 50 FTE, biedt de Community Topvrouwen van VNO-NCW Brabant Zeeland een unieke kans tot netwerken en inspiratie. Lijkt het jou ook leuk om aan te sluiten? Neem dan contact op met ons voor meer informatie via community@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement