Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bezoek Orangeworks met update lobby en netwerkborrel

15 oktober 2024 | 15:45 - 18:30 | Orangeworks, Oss

Tijdens deze interessante bijeenkomst praten we je bij over de inzet van VNO-NCW Brabant Zeeland voor een optimaal vestigingsklimaat in de regio. Dat combineren we met een interessant bedrijfsbezoek. We zijn namelijk te gast bij een toonaangevend bedrijf in onze regio: Orangeworks in Oss.

Wist je dat zo’n 75 procent van alle chocoladerepen in de wereld wordt gemaakt door machines van Orangeworks? We hebben een programma samengesteld waar verbindt\versterkt\vertegenwoordigt allemaal in terugkomt. Waardevolle inhoud, mede dankzij de aanwezigheid van onze belangenbehartigers, een kijkje achter de schermen bij Orangeworks onder begeleiding van managing director Koen Verstegen in de splinternieuwe, state of the art fabriek (ruim 10.000 m2) met zeer geavanceerde technologieën en processen, én een afsluitende borrel.

Over Orangeworks

Orangeworks is een innovatieve speler in de procestechniek en machinebouw. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie en vergelijkbare industrieën. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid speelt Orangeworks een belangrijke rol in het verbeteren van industriële processen en het creëren van efficiëntere productiemethoden. Ze werken voor de grootste namen in de zoetwarenindustrie en durven met zekerheid te zeggen dat zo’n 75 procent van alle chocoladerepen in de wereld wordt gemaakt door hun machines!  

Programma

De belangenbehartigers van VNO-NCW Brabant Zeeland praten je bij over onze lobbypunten op infrastructuur en ruimte (Paul Teeuwen), arbeidsmarkt en onderwijs (Anne Deelen) en milieu en duurzaamheid (Jan van Mourik). Jouw succes als ondernemer wordt in hoge mate bepaald door het vestigingsklimaat en dat staat onder druk. Jouw ideeën, opmerkingen en suggesties ten aanzien van versterking van het ondernemersklimaat in Brabant nemen we graag mee.

15.45 uur  Inloop
16.00 uur  Update lobby met ruimte voor vragen
17.00 uur  Presentatie en rondleiding
18.00 uur  Afsluitende borrel
18.30 uur  Einde

Adres

Orangeworks, Bronsweg 3 in Oss
Parkeren op eigen terrein Orangeworks

Heb je veiligheidsschoenen? Neem deze dan mee, want ze zijn verplicht bij de rondleiding. Orangeworks heeft zelf een beperkte voorraad.

Kosteloos afmelden na aanmelding

Aanmelden kan via de app van VNO-NCW Brabant Zeeland. Lukt het aanmelden niet via de app, stuur dan een mail naar Nicole de Roos via noordoostbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl. Deze bijeenkomst is kosteloos. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname. Daar spannen we ons samen met Orangeworks voor in. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je t/m woensdag 9 oktober 17.00 uur kosteloos afmelden via roos@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar de bijeenkomst? Dan brengen wij 35 euro (excl. btw) in rekening.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met het secretariaat via noordoostbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement