Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Theaterdiner: Raymond Mens

6 december 2024 | 18:00 - 22:00 | Schouwburg Middelburg, Middelburg

Graag nodigen wij je uit voor ons jaarlijkse theaterdiner, wat we deze keer in de Stadsschouwburg van Middelburg organiseren.

We ontvangen je graag voor een mooi diner in theaterrestaurant De Koepoort. Vervolgens duiken we in de Amerikaanse politiek en mediacultuur. Want de aankomende Amerikaanse verkiezingen worden ongekend spannend, niet alleen voor Amerika zelf maar ook voor ons hier in Europa!

Amerikakenner Raymond Mens geeft ons in zijn theatercollege  ‘Lang Leve Amerika’ waardevolle inzichten over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug? Waarom gaat Joe Biden niet gewoon met pensioen? En hoe zit het met de rol van de media? Langs herkenbare fragmenten geeft hij het publiek een bizar kijkje achter de schermen en verklaart hij de opkomst van FOX News.

Raymond bespreekt de actualiteit én beantwoordt vragen van het publiek. Hierbij is de Amerikakenner diezelfde man die kijkers op televisie zien: enthousiast, vrolijk en geestig. Maar vooral: vol passie over het land waar hij zo enorm veel van houdt.

Dit theatercollege is een leuke, interactieve, audiovisuele voorstelling met veel (tv)beelden van speeches, debatten, bijeenkomsten en bizarre gebeurtenissen uit de Amerikaanse politiek.

Programma:
Inloop bij Restaurant De Koepoort: 17.30 u
Start diner: 18.00 u
Start voorstelling: 20.00 u

Deze activiteit staat open voor jou en je partner, meld je snel en voor 22 oktober aan.

Enkele weken vooraf ontvang je het keuzemenu, waarbij je ook eventuele andere dieetwensen kunt doorgeven.

Aanmelden

De eigen bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt EUR 75,- p.p. excl. BTW. Hiervoor krijg je een mooi diner en toegang tot de voorstelling met pauzedrankje. Eventuele drankjes na afloop van de voorstelling zijn voor eigen rekening.

Wij sturen je t.z.t. een factuur. Aangemeld en toch verhinderd? Laat het ons z.s.m. weten. Je kunt je tot 22 oktober as. kosteloos afmelden via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je af tussen 22 oktober en 20 november, dan brengen wij EUR 25,00 in rekening. Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar deze activiteit? Dan brengen wij het volledige bedrag in rekening. Dank voor je begrip hiervoor.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement